0412 - 483818
x Zoeken

Afspraak maken

Spreekuurtijden:

  • Ochtend: 8:00 – 12:00 uur
  • Middag: 15:00 – 17:00 uur

Gemiddeld duurt een afspraak 10 minuten. Als u meerdere klachten wilt bespreken of verwacht meer tijd nodig te hebben dan kunt u bij onze assistente vragen om een langere afspraak.

Telefonisch spreekuur:

Als u de dokter telefonisch wilt spreken kunt u bellen met de assistente om dit door te geven. De dokter belt u dan op een later tijdstip terug.

U kunt telefonisch een afspraak maken: 0412-483818, kies 2

Patiëntenportaal

Ook kunt u online een afspraak maken via het patiëntenportaal:

Klik op online en vervolgens kiest u links voor: account aanmaken.

Zodra u zich heeft aangemeld, controleren wij uw gegevens. Na goedkeuring,  ontvangt u van ons een bevestiging van aanmelding per email. Vervolgens kunt u in een veilige omgeving een afspraak maken.

Beeldbelconsult

Het is ook mogelijk om bij uw huisarts of praktijkondersteuner een beeldbelconsult/ videoconsult in te plannen. Beeldbellen (of videobellen) is een consult op afstand waarbij u de huisarts via uw mobiel in beeld heeft. U hoeft dan niet naar de praktijk te komen. Wanneer u de voorkeur voor een beeldbelafspraak heeft, geeft u dit dan bij de assistente aan als u een afspraak maakt.

Telemonitoring en thuismetingen

We bieden diverse mogelijkheden voor thuismetingen en monitoring op afstand. We beschikken over bloeddrukmeters en glucosemeters. Deze kunt u voor korte tijd van ons lenen. Wilt u meer informatie? Vraag dit bij uw huisarts of praktijkondersteuner na.