0412 - 483818
x Zoeken
Home > Nieuwe ontwikkelingen huisartsenpraktijk & apotheek!

Nieuwe ontwikkelingen huisartsenpraktijk & apotheek!

24 november 2021

Per 1 januari 2022 worden Huisartsenpraktijk Wijnhoven en Felix Postma Huisartsenpraktijk samengevoegd. Vanwege de samenvoeging van de twee huisartsenpraktijken in Lith gaan er een aantal dingen veranderen. Wij adviseren u om onze website zoveel mogelijk in de gaten te houden.

Wat gaat er veranderen per 1 januari 2022?

  • Nieuwbouw huisartsenpraktijk

In 2023 zal er een nieuwe en grotere huisartsenpraktijk komen op de huidige locatie Antoon Coolenplein 7 in Lith.

  • Locatie spreekuur

In verband met de verhuizing is er van 3 – 10 januari 2022 een beperkte spreekuur mogelijkheid, met uitzondering van spoedgevallen (op beide locaties).

Vanaf 10 januari 2022 bent u welkom in het pand van Huisartsenpraktijk Wijnhoven aan de Wilhelminastraat 1 in Lith. Aanvullend wordt er ook spreekuur gehouden op de Molenstraat 56 in Lith. We bespreken dit duidelijk met u wanneer u een afspraak maakt.

  • Medicatie en apotheek

Vanwege onze bouwplannen kan u uw medicatie alleen nog op vaste tijden komen ophalen, dit anders dan u nu van ons gewend bent. We zullen dit duidelijk en tijdig met u communiceren. U hoeft hierover geen contact met ons op te nemen.

We hopen op uw begrip voor deze tijdelijke veranderingen.

Wat gaat er niet veranderen?

  • Uw vaste huisartsen Willibrord Felix en Simone Postma

Als patiënt blijft u ingeschreven staan op uw vaste huisartsen Willibrord Felix en Simone Postma. Daarnaast komen 2 vaste huisartsen ons team versterken. In verband met het zwangerschapsverlof van huisarts Simone Postma worden haar werkzaamheden in de periode januari tot maart 2022 overgenomen door een tijdelijke huisarts. Persoonlijke aandacht en laagdrempeligheid blijven bij ons op nummer 1 staan.

  • Contactgegevens

Onze correspondentiegegevens, mailadres, website en telefoonnummer blijven hetzelfde.